nadstreški

Nadstrešek za vhodna vrata, vrt ali avtomobil je uporaben dodatek domu

Nadstreški so izredno funkcionalne arhitekturne enote, ki so glede na namen uporabe lahko pritrjene na fasado obstoječe hiše ali stojijo samostojno. Nadstreški imajo zelo široko paleto uporabnosti – od tistih za vhodna vrata, ki zagotavljajo udoben prihod in odhod ter zadrževanje pred vrati v vseh vremenskih okoliščinah, do vrtnih nadstreškov, ki podarjajo brezskrbno uživanje v naravi, in avtomobilskih, ki učinkovito zaščitijo jeklene konjičke pred poškodbami od toče, pred snegom, ledom in umazanijo.

Ker so nadstreški tako pomemben del bivalnega okolja, je ključno, da so strokovno izvedeni, da so konstrukcijsko trdni, iz kakovostnih materialov, ki bodo zdržali še desetletja, in da so lepega dizajna in oblike. Prav takšne kakovostne nadstreške vam po vaših željah in predlogih postavi podjetje Lesokras, pri tem pa vam njihova izkušena ekipa s strokovnimi nasveti pomaga poiskati najbolj funkcionalno opcijo.

nadstrešek za vhodna vrata

 

Nadstrešek za vhodna vrata kot lična zaščita  

Nadstrešek za vhodna vrata se mora oblikovno in barvno prilagoditi in uskladiti z videzom in slogom celotne hiše. Pretežka in pretemna kritina nad vhodnimi vrati bi skazila slog stavbe, ker se ne bi dovolj zlila z ostalimi elementi. Podjetje Lesokras vgrajuje na nadstreške polikarbonatno kritino, ki je neverjetno obstojna in lepa ter se poda vsem slogom.

Izbirate lahko med različnimi barvnimi odtenki polikarbonatne kritine za nadstrešek za vhodna vrata, da je njegov videz res estetsko dovršen. Tak bo ostal še dolgo vrsto let, ker so polikarbonatne plošče zelo odporne na vremenske vplive, udarce in imajo dolgo življenjsko dobo.

montažni nadstrešek

 

Vrtni nadstreški so oaze narave in miru v okrilju doma

Vrtni nadstreški so zelo koristen dodatek bivalnemu okolju doma, saj povečajo bivalni prostor in ga predvsem prenesejo v naravo in na zrak, kar je za zdravje osnovnega pomena. Lahko stojijo samostojno ali so fiksirani na stavbo. Pri podjetju Lesokras vgrajujejo konstrukcijsko trdne montažne nadstreške različnih dimenzij – vsakega naredijo po meri.

Izbirate lahko med kovinsko ali leseno konstrukcijo, obe imata vrhunsko statično trdnost. Kritina je lahko Lexan ali polikarbonatna, ki je vedno lepa in skoraj neuničljiva ter odporna na UV-žarke.

vrtni nadstreški

 

Avtomobilski nadstrešek je dobro nadomestilo za garažo

Udobno je imeti avto vedno suh, pozimi brez snega in ledu, poleti pa prijetno hladen – to je mogoče tudi brez drage gradnje garaže. Trdna in nosilna konstrukcija, vzdržljiva polikarbonatna kritina in moderna zasnova je zmagovalna kombinacija, ki jo ponuja podjetje Lesokras za svoje avtomobilske nadstreške, ki jih, tako kot vse druge montažne nadstreške, postavijo brezhibno, natančno in strokovno.

avtomobilski nadstrešek