nadaljevalni tečaj angleščine

Nadaljevalni tečaj angleščine, ki vam zagotavlja 100 % uspeh

Nadaljevalni tečaj angleščine je primeren za vsakogar, ki je opravil začetno stopnjo učenja najbolj uporabno govorečega jezika – angleščine. Jezik globalno gledano uporablja več kot 1,5 milijarde ljudi. Zato je tudi prvi tuj jezik, ki se ga učimo v osnovni šoli. Je ključen za samo mednarodno komunikacijo, poslovanje, znanost in tehnologijo. Dandanes smo namreč v toku preseljevanj in tudi turizem in mednarodno podjetniško poslovanje sta se izredno okrepila.

Napredek na področju bo prav tako vedno višji. Zato bi mogel znanje angleščine imeti praktično prav vsak, ki želi nekaj veljati. Vsaj osnove pa spadajo v splošno razgledanost. Znanje tega tujega jezika pa vam prinesejo tudi dostop do bogate literature in raznoraznih kulturnih virov, mladim pa celo do študija v tujini. Je jezik internetnih medijev, kot interneta samega, prav tako je mnogo naprav delujočih le v angleščini. Zato če že poznate osnove, svoje znanje še nadgradite in se odločite za nadaljevalni tečaj angleščine.

 

Nadaljevalni tečaj angleščine odpira vrata v svet in vam prinaša nove možnosti

Nadaljevalni tečaj angleščine je danes vsekakor najpogosteje obiskan tečaj tujega jezika. Ker pa je sam jezik uporabljen širom sveta, se ga udeleženci tečaja z večjo voljo tudi učijo. Vsak udeleženec prihaja v naš holistični center Karnion na nadaljevalni tečaj angleščine z različnimi motivi motivacije. Mnogim je glavni cilj odpiranje novih vrat v poslovne vode, ali mladim študij v tujini. Vsekakor pa imamo tečaje namenjene prav za vse starostne skupine – od otrok do starejših.

Ker pa nismo navadna šola učenja tujih jezikov vam zagotavljamo, da boste z udeležbo na naših urah imeli uspeh zagotovljen. Ponašamo se namreč z kar 31 leti znano in preizkušeno ter visoko cenjeno metodo, ki vsebuje kombinacijo poslušanja v alfa stanju kot tufi individualnega dela s profesorjem. Zavedamo se namreč, da za samo znanje ni dovolj le pogovor, pač pa predvsem poslušanje. Tako smo se namreč vsi prvenstveno naučili našega maternega jezika.

Naši nadaljevalni tečaj angleščine je dokaj intenziven. Priporočamo vam zakup 40-ih ur, ki jih opravite v roku 14 dni. To pomeni, da boste dnevno imeli glede na vašo izbiro 4 ali 8 šolskih ur. Efekt, ki ga dosežemo s takšnim načinom je definitivno maksimalen, saj temelji na akumulaciji besedišča. Vsekakor vas bomo pred samim pričetkom tudi testirali in razporedili v tisti tečaj angleščine katere raven najbolj ustrezate. V kolikor boste imeli posebne želje obnovitve določenega besedišča, bo te prav tako mogoče izpolniti. Napake, ki jih imate iz nižjega nivoja bomo zakrpali in vas zaradi njih ne bomo umestili v nižji nivo, saj to ni smiselno.

obnovitveni tečaj angleščine

 

Ste angleščino govorili v preteklosti? Torej je obnovitveni tečaj angleščine pravi za vas

Ne skrbite. Določili vam bomo vaš nivo znanja in vas umestili v ustrezen obnovitveni tečaj angleščine. Naša pot učenja je zagotovo 4 krat hitrejša kot metode drugih šol. Uporabljamo namreč priznano metodo učenja v alfa stanju dr. Lozanova, ki jo združujemo s tehnologijo možganskega spodbujevalnika z rumeno svetlobo. Samo rumena svetloba namreč omogoča znižanje frekvence vašega možganskega valovanja in vas hkrati tudi ohranja v stanju pozornosti. S tem z lahkoto aktiviramo vaš dolgoročen spomin, ki je temelj pomnjenja in vam bo omogočil, da vsebin ne boste pozabili tako enostavno in hitro. Ves čas boste pod monitoringom, ki bo preverjal ali ste v samem alfa stanju. Tako se boste učili, kot se uči jezika otrok do 6. leta starosti.

Obnovitveni tečaj angleščine je zelo intenziven saj temelji na samem akumulacijskem efektu – efektu nabiranja novega znanja, ki je podprt z antistresnim programom. Rumena svetloba je del tega, saj velja kot sproščajoč faktor, ki omogoča sproščanje endorfinov in serotonina. Prav tako v sam obnovitveni tečaj angleščine vključujemo tudi druge medicinske pripomočke npr. bioresonančna magnetna Vita life terapija, terapija s kisikom itd. Tako se bo sposobnost pomnjenja izboljšala za kar 20 %.

individualni tečaj angleščine

 

Se bi želeli učiti jezika bolj osebno? Za vas imamo individualni tečaj angleščine

Marsikomu učenje tujega jezika v skupini predstavlja velik stres in nelagodje ter veliko bolje deluje, če se jezika uči individualno. Zato smo za vas pripravili popolnoma individualni tečaj angleščine z mentorjem, ki je tudi naravni govorec. Odločite se lahko za slednje opcije:

  • 10 delovnih dni po 4 šolske ure dnevno;
  • 5 delovnih dni po 8 šolskih ur dnevno;
  • vikend program (skupno opravite 40 ur čez vikend).

Individualni tečaj angleščine bomo prilagodili vašim potrebam po znanju glede na motivacijo, ki jo imate, da ste se odločili za naš tečaj. Učili se boste tiste teme, ki vas zanimajo oziroma jih boste potrebovali naprej v življenju. Na voljo je tudi individualni tečaj angleščine za poslovne dogodke. Individualni tečaj angleščine ali obnovitveni tečaj angleščine vam bo tako odprl vrata v svetlejšo prihodnost na tujem tržišču.