čistilo za vodni kamen

Čistilo za vodni kamen, ki poskrbi za odlične rezultate in vas navduši z vonjem

Čiščenje je postopek, pri katerem se odpravi vsa neželena umazanija, nabirajoč prah ter vodni kamen. Pri tem so v veliko pomoč naravna čistila ter čistilo za vodni kamen. Najbolj obsežno čiščenje se navadno v gospodinjstvih odvija v spomladanskem času. Ste vedeli, da ima ravno to zelo zanimivo zgodovino? Morda ste že slišali za perzijsko novo leto, ki se odvija ravno na prvi spomladanski dan? Iranci se takrat lotijo tako imenovanega »khaneh tekani«, ki pomeni »pretresti hišo« tik pred praznovanjem in prinaša srečo in mir samim stanovalcem. Sledi veliko slavje.

Zanimivo je, da imajo tudi druge kulture podobna praznovanja namenjena pospravljanju svojih domov. Japonci imajo »osoji« v decembru, prav tako se marsikateri izmed njih pospravljanja lotijo takoj po tem ko se zbudijo, kajti naj bi jim to zbistrilo misli in jih pripravilo na delo čez dan. Indijci opravijo »diwali« in recimo Škoti se urejanja svojih domov prav tako lotijo 31. decembra, da bodo v novo leto zakorakali z več sreče.

Proces namreč po izročilih prinese spokojnost, mir in ravnovesje stanovalcem. Mnogi verjamejo, da odžene slabe duhove in energije. V podjetju Odori smo se tako odločili ponuditi pestro paleto naravnih in ekoloških čistil za različne prostore, kot je na primer kopalnica in za različne namene, recimo za odstranitev vodnega kamna.

čistilo za kopalnico

 

Čistilo za vodni kamen – odlično čistilo za kopalnico

Mnogo je idej in nasvetov, kako se pravilno in učinkovito lotiti čiščenja prostorov, ena bolj problematičnih je kopalnica in vodni kamen, ki se tam nabira zaradi večje prisotnosti vlage in višje temperature. Svetujemo vam, da se postopka lotite po slednjih korakih:

  1. Odstranite vse predmete iz njihovih običajnih mest (npr. brisače vrzite iz prostora, izpraznite tuš).
  2. Čistilo za kopalnico uporabite najprej za to, da se znebite prahu, ne pozabite na pajkove mreže višje na stropu in jih pometite z metlico.
  3. Na tuš kabino in umivalnik nanesite čistilo za vodni kamen, enako ponovite tudi na drugih predmetih za katere menite, da so umazani. Pustite ga delovati nekaj minut.
  4. Z izdelkom za kopalnico lahko obenem tudi pomijete tla in nato nadaljujete z odstranjevanjem sredstva za vodni kamen na tuš kabini.
  5. Vrnite nazaj na svoja mesta stvari, ki ste jih odmaknili.
  6. Očistite tudi vodni kamen iz wc školjke.
  7. Na koncu pometite tla in jih odišavite z našimi dišavami.

Za vodni kamen morate biti potrpežljivi in vztrajni pri odstranjevanju. Sestavljajo ga mineralne snovi magnezijevi in kalcijevi hidrogenkarbonati. Mnogokrat je za raztapljanje vodnega kamna potrebno čistilo za kopalnico pustiti delovati 5-10 minut ali celo dlje in šele nato se lotiti samega drgnjenja s krpo ali gobico. Uporaba izdelkov našega podjetja je popolnoma enostavna in naravna. Odpreti morate le zatič na razpršilu in nato enostavno pršite na želeno mesto. Uporabite ga lahko tudi na drugih prostorih, kjer se nabira trdovraten vodni kamen npr. kuhinjsko korito.

Naše naravno čistilno sredstvo za kopalnico vsebuje tudi rožmarin s katerim smo poskrbeli za še bolj prijeten vonj, ki ne draži nosne sluznice in dihal ter ne povzroča alergijskih reakcij. Poreklu sestavin lahko sledite in ugotovili boste, da je zares naravno, saj ne vsebuje že pripravljenih polizdelkov. Rožmarin je grm z majhnimi ostrimi in debelimi lističi podobnih igli, ki ima pestro zgodovino gojenja v Sredozemlju.

Že 5000 let nazaj se je uporabljal v parfumeriji in tako še danes predstavlja simbol spominjanja, saj so z njim balzamirali trupla. Ima tudi dobre antibakterijske in antiseptične funkcije, zato je idealen naraven dodatek mnogih čistil za kopalnico. Odstranitev madežev in nabirajočega vodnega kamna ter alg bo z njim učinkovita, naravna in zelo pomembno, tudi cenovno ugodna.

naravna čistila

 

Naravna čistila – ekološka čistila so odlična izbira, ki skrbi za okolje in prihodnost

Odori predstavlja odtis narave. Gre za struno življenja, ki na eni strani poveže človeka na drugi strani pa naravo. Ko slišimo njen zvok se ustvari potrebno ravnovesje, ki prinaša zdravje in življenje v harmoniji z drugimi prebivalci tega sveta. Vsi naši izdelki so namreč naravni in ekološki. Ker nam je mar za čim manjši ogljični odtis, smo se odločili, da vse izdelamo v Sloveniji in s tem še dodatno spodbudimo naše gospodarstvo.

Izdelkov ne testiramo na živalih, saj menimo, da bi takšna testiranja morala že dolgo časa nazaj postati preteklost. Ponujamo vam izdelke mil, krem, mazil, dezodorantov, čistilo za vodni kamen ter druge umazanije, naravno čistilo za kopalnico in preostale prostore.

Želimo poskrbeti za zmanjšano količino uporabljene plastike v okolici, zato naša naravna ponudba obstaja v refil embalažah, katere glavni namen je, da se jih ponovno napolni na aparatih, ki jih imamo postavljene v Interspar nakupovalnih centrih. K njim prinesete vašo embalažo, ki jo prvič sicer morate kupiti in jo nato ponovno napolnite z izdelkom, ki pripada embalaži. Uporaba je popolnoma enostavna.