Industrijske hale, ki jih lahko postavite zelo hitro in po potrebi prestavite

Industrijske hale, hitra postavitev in fleksibilnost

Industrijske hale so v mnogih panogah nepogrešljive. So namreč ključne za večino proizvodnih in drugih dejavnosti. Klasična gradnja je včasih neizogibna, a v primerih, da jo želite le povečati ali jo potrebujete za krajši čas, so odlična izbira montažne industrijske hale. Te so lahko narejene zelo kakovostno in zato nudijo veliko stabilnost ter uporabnost. Poleg tega pa je postavitev montažne hale običajno tudi cenejša in hitrejša od gradnje klasične.

industrijske hale pogled od zunaj

Postavitev montažne hale je enostavna in ugodna

V podjetju Biro Ogis ponujajo kakovostne montažne industrijske hale, ki se lahko pohvalijo z robustno konstrukcijo. Njihovi profili so namreč narejeni iz aluminija, vezni členi pa iz vročega cinkanega jekla. Oboje skupaj poskrbi, da je objekt trden in visoko kakovosten. Sicer pa lahko le-te v določenih primerih uporabimo tudi kot hitromontažno rešitev, le-te so pokrite s trapezno pločevino ali panelnimi ploščami.

Postavitev montažne hale je enostavna in zelo hitra, njihova življenjska doba pa je zelo dolga. Še ena izmed prednosti, ki je v določenih primerih še kako pomembna je, da je takšne montažne industrijske hale mogoče hitro prestaviti na drugo lokacijo. Posledično jo lahko uporabljate na različnih lokacijah – tam, kjer jo pač potrebujete; enostavno pa jo je tudi prodati naprej.

Montažne industrijske hale, ki vas ne bodo razočarale

V podjetju biro Ogis so na voljo trije tipi tovrstnih objektov. Ti se razlikujejo po sestavi in izgledu, lahko so izolirani ali neizolirani, vse to pa pomeni, da imajo tudi različno namembnost. Kar jim je skupnega pa je, da so vsi trije tipi narejeni kakovostno, enostavni za montažo in ponujajo dobro razmerje med ceno in kakovostjo.

 

Montažna skladiščna hala tip 4, ki bo nadomestila skladiščni šotor

V določenih primerih podjetja potrebujejo le namenske šotore. Ko so ti premalo, so dobra rešitev enostavnejše industrijske hale. Postavitev montažne hale je skoraj tako enostavna, kot postavitev montažnega šotora. Njena uporabnost pa je še toliko večja.

Montažne industrijske hale tip 4 so narejene iz panelov. Lahko izberete izolirane ali neizolirane, v vsakem primeru pa ponujajo večjo tehnično varnost. Hitro jih lahko prilagodite in po potrebi prestavite.

montažne industrijske hale montažna hala tip 4 3D render

Tip 5 je podobna tisti tipa 4

Montažna rešitev tip 5 je v osnovi enake kot je tista tipa 4. Njena konstrukcija je namreč enaka, razlikuje se le pri izdelavi strehe in stranic. Te so narejene iz trapezne pocinkane pločevine. Ni toplotno izolirana, zato je primerna za shranjevanje blaga, na katerega ne vplivajo temperaturna nihanja.

Lahko jo uporabljate kot:

  • hanger za zračna plovila, kot je, denimo, helikopter,
  • skladišče, kamor boste shranili strojno opremo,
  • klasično montažno skladišče za manj občutljivo blago,
  • uporabna bo tudi za to, da boste tja lahko spravili kmetijsko mehanizacijo.

postavitev montažne hale tip 5 pogled od zunaj z drevesi v ozadju

Tip 6 ponuja več elegance

Tip 6 je videti nekoliko bolj elegantno. Od tod tudi njeno ime – Elegance. Konstrukcija je enaka, kot pri ostalih dveh tipih. Njena streha in stranice pa so prav tako narejeni iz izolativnih  panelov.

Postavitev montažne hale Elegance je zelo enostavna in hitra. Montaža je lahko končana že v 1 do 4 dneh. Nudi določeno stopnjo izolacije in jo je mogoče prestavljati. Lahko jo uporabite za skladiščenje blaga, kot je zaščitna oprema in orodje. Pa tudi za proizvodne prostore. Uporabna je celo, ko potrebujete, denimo, delavnico za servis avtomobilov.

 

Gradnja montažne hale: v Biro Ogis vam bodo z veseljem pomagali

Ko se boste odločili za gradnjo takšnega montažnega objekta, preverite torej ponudbo podjetja Biro Ogis. Na voljo so različni objekti, strokovnjaki pa vam bodo z veseljem pomagali najti pravega. Imajo namreč obilo izkušenj in so resnično kompetentni za tovrstna dela. V naši večletni karieri smo se srečali že z mnogo specifičnimi zahtevami svojih strank. Vsaki prisluhnemo in se potrudimo, da najdemo naboljšo rešitev za njihovo podjetje. Če potrebujete enega naših izdelkov za poslovno ali za osebno rabo, lahko naše osebje svetuje, kakšna rešitev bo najbolj učinkovita za vašo, specifično situacijo.

gradnja montažne hale