spalnice jela

Spalnice Jela za večje udobje in eleganco

Spalnice Jela so namenjene vsem tistim, ki želite s pohištvom v svoje spalne prostore vnesti večjo mero elegance in predvsem udobja. Spalnica mora v prvi vrsti predstavljati varno zavetje in prostor pobega, kjer se lahko po napornem dnevu dodobra spočijemo in naspimo. Prav tako je tudi prostor intime, ki ga delimo s svojimi najdražjimi. Čeprav ne velja za osrednji prostor vašega doma, pa jo vseeno lahko opremimo tako, da se bo skladala z videzom preostalega pohištva v domu, obenem pa izžarevala toplino in sproščenosti, ki jo potrebujemo za počitek.

Spalnice Jela so že več let sinonim za kakovost, sestavljajo pa jih različni kosi pohištva, tj. postelja, drsna omara Jela, nočne omarice in drugi kosi, ki ne smejo manjkati. Pri tem so na voljo različne kolekcije, od tistih modernega videza pa do tistih, ki so primerni za vse, ki jim je ljubši tradicionalen oziroma klasičen slog pohištva. Vsaka kolekcija je sestavljena iz različnega števila pohištvenih kosov, vsem pa je načeloma skupno to, da v sebi združujejo kakovostne materiale, elegantne linije in dostopno ceno. Vse to se odraža v prefinjenih linijah, funkcijah in modularnosti. Spalnice so na voljo v različnih slogih in barvnih odtenkih, kar še veča njihovo priljubljenost med uporabniki.

 

kakovostne spalnice jela

 

Kakovostne spalnice Jela sodobnih in tradicionalnih linij

V primerjavi s spalnicami drugih proizvajalcev te spalnice odlikujejo raznovrstnost in odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Ne glede na to, ali iščete elegantno in umirjeno spalnico, povsem moderno ali pa raje spalnico klasičnih in romantičnih linij, jo boste tu zagotovo našli. Pri podjetju To pohištvo so na voljo tako kompleti pohištva za celotno spalnico, kot tudi posamezni pohištveni kosi, ki jih lahko kupite posebej. Med najbolj prodajane kose sodijo postelje, ki so že opremljene z ivernim dnom in za katere potrebujete le ležišče ter drsne omare Jela. Te se odlikujejo posebej po svoji dolgi življenjski dobi, za kar poskrbita izdelava iz kakovostnega lesa in mehko zapiranje vrat.

Drsna omara Jela je garderobna omara, ki je v povprečju visoka 224 cm, izbirate pa lahko med različnimi širinami ter dodatki, kot je denimo ogledalo. Drsna omara z ogledalom Jela je znana po tem, da nima fiksnih vrat, temveč premična, pri čemer je na enem izmed vrat čez celotno ploskev nameščeno ogledalo. Drsne omare Jela so razdeljene na več delov in se ponašajo z dekorativnim okvirjem, prefinjeno osvetlitvijo ter kakovostnim premazom.

spalnice jela

Drsna omara Jela za več prostora in boljšo preglednost

Garderobni sestavi predstavljajo ključen del vsakega doma, saj v sebi shranjujejo tisto, kar potrebujemo vsak dan – oblačila. Gre enega izmed najpomembnejših pohištvenih kosov, ki je v uporabi vsakodnevno, največkrat pa je postavljen kar v spalnični prostor. Pri tem je pomembno, da je ustreznih dimenzij in se lepo prilega prostoru, poleg tega pa je pomembna tudi njegova notranja razporeditev.

Drsna omara z ogledalom Jela s svojo dobro razporejenostjo ne nudi le boljšega pregleda nad stvarmi, ki jih načeloma uporabljate vsak dan, pač pa tudi možnost mehkega zapiranja, ki onemogoča loputanje z vrati. Tovrstna garderoba ima na enem izmed svojih vrat nameščeno tudi ogledalo, ki zajema celotno ploskev, kar pomeni, da se lahko v njem ogeldate v celoti, ter osvetlitev notranjosti. Tako vam ne bo potrebno kupovati ločenega ogledala, ki bi vam zasedal prostor v spalnici.

Vsi garderobni sestavi so narejeni iz kakvostnega lesa, na voljo pa so tako v enobarvnih različicah ali pa drznih kombinacijah različnih barvnih odtenkov. Lahko se odločite za vrata z UV premazom in visokim sijajem ali pa vrata brez sijaja.

drsna omara jela

Jela nočne omarice v klasičnem ali sodobnem slogu

Poleg garderobnih sestavov in postelj, spalnice vključujejo tudi kakovostne Jela nočne omarice. Tako kot drugi pohištveni kosi so tudi nočne omarice Jela na voljo v več različicah. Med seboj se razlikujejo tako po velikosti, barvnih odtenkih, kot tudi slogih. Izbirate lahko med elegantnimi nočnimi sestavi, ki lepo dopolnijo ostalo pohištvo, ali pa med modernimi in klasičnimi kosi. Nočni sestavi so izdelani iz kakovostnega ivernega lesa. Na voljo so tako naravni odtenki, kot tudi UV premaz in visoki sijaj. Velika večina strank se odloči za dokup police z osvetlitvijo, ki predstavlja lep estetski in funkcionalni dodatek celotni spalnici.

Za popoln izgled lahko sicer poskrbite tudi z malimi podrobnostmi, a pomembneje je, da izberete takšno pohištvo, ki bo zares po vašem okusu. To naj bo usklajeno tudi z velikostjo samega prostora, pri čemer je nujno, da je le-tega dovolj, da se lahko po njem prosto gibljete. Prav tako naj bosta spalnica in garderoba stilsko usklajena med seboj in preostalim videzom vašega doma. Slednji bo tako namreč še lepši in vzbujal občutek domačnosti in povezanosti elementov med seboj.