vgradne-omare-za-predsobo

Omare za predsobo vrhunske kakovosti

Omare za predsobo so tisti kos pohištva in element vsakega domovanja, ki ga najprej zasledimo. Opazimo ga namreč takoj ob vstopu v sam prostor, saj gre za tovrstni pohištveni elementi po navadi nahajajo takoj na samem vhodu v domovanje, najsi bo to hiša ali pa stanovanje. V primerjavi z drugimi kosi pohištva, ki ga najdemo v vsakem domu, je pohištvo za predsobo namenjeno tako stanovalcem, kot tudi obiskovalcem. Služi predvsem temu, da tja odložimo torbo, obesimo jakno ali plašč, pospravimo čevlje in copate itd.

Gre praktično za prvi stik z domovanjem in mora zato ustvariti karseda dober prvi vtis na obiskovalca. Hkrati pa je to prostor, ki naj ne bo zgolj privlačen na pogled, temveč predvsem funkcionalen. Tovrstno pohištvo je ožjih in običajno manjših dimenzij, saj je pogosto umeščeno v vežo oziroma na hodnik. Iz tega razloga je smiselno, da ta predprostor karseda dobro izkoristimo in izberemo takšno pohištvo, čigar mere se bodo lepo prilagajale njegovi obliki in dimenziji.

Pohištvo naj nudi prost prehod v domovanje, prav tako pa naj bo uporabno; prav njegova funkcionalnost nam namreč pride najbolj prav takrat, ko dom zapuščamo v naglici. Glede na razpoložljivost dimenzij prostora, naj vgradne omare za predsobo ne bodo prevelike. Sestavljene so lahko iz več elementov, denimo omare za oblačila in čevlje, odlagalne površine in ogledala.

Vgradne omare za predsobe veljajo za funkcionalno in pametno rešitev

vgradne-omare-za-predsobo

Pohištvo za predsobo je dandanes na voljo v več različicah, raznovrstnih slogih, barvah in seveda materialih. Če se odločamo za nove omare za predsobo, naj nam bo prvo vodilo pri nakupu predvsem eno, in sicer velikost prostora, ki nam je na voljo.

Če je velikost primerna, lahko v predsobo umestimo nekoliko več pohištvenih elementov, ki služijo vsak svojemu namenu. V kolikor pa je predprostor manjših dimenzij, moramo bolje razmisliti o tem, kaj in kako vanj umestiti. Pohištveni elementi, ki jih tam po navadi najdemo, še zdaleč ne zajemajo le vgradne omare za predsobo, temveč tudi denimo obešalnike, ogledalo in različne odlagalne površine.

Podjetje Alples ima v ponudbi raznovrstne elemente, in sicer vgradne, kot tudi prostostoječe. Za razliko od prostostoječih elementov vgradne omare veljajo za bolj funkcionalne, bolje pa se zlijejo tudi s samim prostorom. Na voljo so v raznih slogih (modernih in tradicionalnih), dimenzijah in barvnih odtenkih.

 

Vgradne omare za predsobo po meri so trpežne

Pohištvo za predsobo je primarno namenjeno odlaganju čevljev, oblačil in drugih malenkosti, ki jih najprej odložimo, ko pridemo domov. Zlasti omare so denimo dobra alternativa klasičnim obešalnikom, saj nudijo več prostora in so estetsko bolj dovršene. Lahko so večjih ali manjših dimenzij, zato jih lahko izberemo glede na prostor, ki ga imamo na voljo.

V kolikor je ta pravilnih oblik, lahko tja umestimo pohištvo standardnih dimenzij. Če pa temu ni tako, pa podjetje Alples nudi tudi omare za predsobo po meri. S slednjimi tako kar najbolje izkoristimo prostor, ki ga imamo na voljo, tudi če je ta manjši in nepravilnih oblik oziroma mer. Pri tem lahko izbiramo med različnimi pohištvenimi elementi, denimo posameznimi policami, omarami, obešalniki, ogledali in odlagalnimi površinami. Tu denimo pospravimo malenkosti, ki jih nujno potrebujemo, a nočemo, da so na ogled vsem obiskovalcem, na primer kape, šale, rokavice, manjše dežnike in drugo.

Alples poleg standardnih kosov nudi vgradne omare po meri, s katerimi boste izkoristili vsak prosti centimeter.

kvalitetne-vgradne-omare-za-predsobo

Pohištvo predsobe naj bo predvsem funkcionalno

Predsoba najbrž velja za enega najnujnejših prostorov vsakega doma, ki ga najprej opazimo, ko se vrnemo domov. Ker je v uporabi vsakodnevno, mora biti temu prilagojeno tudi pohištvo predsobe. To ni namenjeno le odlaganju stvari, pač pa tudi temu, da se usedemo, ko si obuvamo čevlje in se denimo ogledamo v ogledalu pred odhodom z doma. Gre za ključni prostor, ki nikakor ne sme manjkati nikjer.

Za primaren element vsakega takšnega prostora veljajo omare (za oblačila in čevlje), ne smemo pa pozabiti na odlagalne površine. Pri tem gre lahko za odlagalno površino večjih ali manjših dimenzij, namenjeno odlaganju torb, ključev in drugih pripomočkov, na primer telefona, ali pa stvari, ki jih prinesemo iz trgovine ipd. Posebej uporabne v tem primeru višje ali nižje komode.

Pohištvo za predsobo iz več elementov

Vse elemente predprostora si lahko ogledate v salonu pohištva Alples, pri izbiri in ogledu pa vam svetuje in pomagajo za to usposobljeni prodajalci. Ta prostor pomemben v vsakem domovanju, dimenzije pohištvenih elementov pa morajo ustrezati njegovi velikosti, zaradi česar je še posebej pomembno, da natančno premislite o tem, kaj bi potrebovali. Zato je zaželeno, da si elemente pred nakupom ogledate v živo in razmislite o barvnih odtenkih in materialih, ki bi najbolje ustrezali slogu vašega domovanja in dopolnili videz prostora. Z našo pomočjo boste izbrali kose, ki bodo tako funkcionalni in kakovostni, kot tudi estetsko dovršeni, z vami pa tako še dolgo časa.

pohistvo-za-predsobo